Vindar och Lokaler

Om oss

Välkommen till oss

Vision och filosofi

Vi är en bostadsutvecklare som specialiserat oss på att utveckla bostäder av vad som tidigare utgjort vindar och lokaler i bostadsrättsföreningars fastigheter runt om i Stockholm. Som kollegor har vi samarbetat i snart ett decennium och har med oss erfarenheten av att realiserat hundratals bostäder runt om i Stockholm.

Vi har genom åren utvecklat ett heltäckande och Brf-anpassat koncept för bostadsskapande i syfte att underlätta och avlasta styrelsen. Tillsammans har vi som mål att tillse att föreningen gör en så trygg, smidig och lönsam affär som möjligt i skapandet av nya bostäder i föreningens fastighet.

Vi drivs av viljan att alltid överträffa vårt senaste resultat samtidigt som vi söker en vardag tillsammans där alla kollegor trivs och får organisationen att växa.

Vår vision är att kännetecknas som Stockholms ledande aktör inom skapandet av nya bostäder i den befintliga fastigheten.

Vår utgångspunkt är att skapa trygghet för bostadsrättsföreningen i sitt samarbete med oss. Vi betraktar oss själva som föreningens självklara samarbetspartner och arbetar transparent och nära föreningen med gemensamma mål för att säkerställa att båda parter strävar efter samma resultat.

Vår personal tillika våra samarbetspartners är väletablerade och seriösa. Vi tror att kvalitet är avgörande för att skapa långsiktiga och hållbara lösningar varför vi oavbrutet strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar och att leverera bostäder som är både funktionella och vackra.

Vi har en lång historia av att hjälpa bostadsrättsföreningar med att utveckla fastigheten och förbättra ekonomin. Med vår expertis och djupa förståelse för de olika utmaningar och möjligheter som finns vid byggnation av nya bostäder i en befintlig fastighet tar vi sikte på föreningens trygghet i vår affärsmodell.

Kontakta oss för ett första kostnadsfritt platsbesök där vi gemensamt kan titta på lokalens förutsättningar och möjligheter?