Vindar och Lokaler

Juridik och projektledning

Juridik-vindar-lokar image

Avtal och juridisk rådgivning i samband med vindsinredning eller lokalkonvertering

Praktiska erfarenhet skapar förutsättningar för framgång. Står ni inför möjligheten att sälja vindar eller lokaler i er fastighet och önskar stöd i att upprätta eller granska avtal så kan vi tillhandahålla stöd utifrån ledande fastighets- och entreprenadsjurister.

Ett väl utformat avtal skapar förutsättningar för att medlemmar, förening och entreprenörer att tillsammans realisera ett vind- eller lokalkonverterings framgångsrikt utan missförstånd.

Genom omfattande erfarenhet av att stödja föreningar i tvisteärenden har vi stor förståelse för vikten av detaljer i avtalsskedet.

Vi erbjuder er som styrelse i en bostadsrättförening rådgivning och stöd i frågor som omfattar utveckling av råvindar och lokaler till bostäder.

Projektledning

Önskar styrelsen själva hantera projektet och är i behov av en byggteknisk projektledare med omfattande erfarenhet av vinds- och lokalombyggnationer?

Vi kan i mån om tid erbjuda stöd i alla frågor som hör ett projekt till för att avlasta styrelsen och tillföra kunskap utifrån mångårig erfarenhet.

foreman builder engineer inspector green safety image